Pikkujoulukausi lähestyy

Terve taas, fanittajat!

Homman nimihän on sellainen, että pikkujoulukausi puskee päälle kuin härät Pamplonassa! Mulla on keikkakalenterissa vielä jonkin verran tilaa ja suurin osa marraskuunkin keikoista on pääkaupunkiseudulla (eli samalle illalle on mahdollista buukata useampi keikka), joten nyt voitte vapaasti ilmiantaa minut niille tuttavillenne, ketkä ovat juhlia järjestämässä! Kotisivuilta löytyy “Tilaa keikalle” -nappula, jonka avulla olet vain muutaman sormennäpäytyksen päässä “Vuoden pikkujoulujärjestäjä”* -tittelistä. Tämä on titteli, jonka kaverisi haluavat sinulle myönnettävän välittömästi, kun ovat selvinneet keikkani aiheuttamista vatsalihaskrampeista! Älä siis estä itseäsi, tai ystävääsi, saavuttamasta tätä kunnioitettavaa asemaa, olemalla kertomatta minusta! Marraskuussa on myös paljon julkisia keikkoja, joihin voit tuoda ystäväporukkasi nauttimaan nauruntäyteisestä illasta. Jakakaa siis tätä päivitystä ympäri sosiaalista mediaa ja pidetään pikkujoulut pirteänä, yhdessä!

 

*”Vuoden pikkujoulujärjestäjä” on kuvitteellinen titteli, joka on keksitty tätä mainospuhetta varten. Ystäväsi, tuttavasi ja työkaverisi saattavat olla tietämättömiä tämän tittelin olemassaolosta, jolloinka titteli saattaa jäädä saamatta. www.velimattipuumala.fi ei ota vastuuta, mikäli titteli jää saamatta tai sitä kutsutaan toisella nimellä, kuten esim. “Viimeinen kerta pikkujoulujärjestäjänä” tai “Sut on erotettu”.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>