Nousevan Komiikan Festivaalit

Viikonloppu humahti ja siinä samassa NKF vuosimallia 2015. Meininki oli jälleen kerran mainio ja illat loppuunmyytyjä. On hienoa, että jätkät jaksaa järkätä tollasen minifestarin uusille koville tekijöille ja tulevaisuuden tähdille! Kiitos siitä Antti Syrjä, Tommi Tuominen ja Tomi Haustola! Itse esiinnyin perjantain iltanäytöksessä, ja oli kyllä sellanen show, että oksat pois! Olin headliner-spotissa ja jokaisen esiintyjän jälkeen tuli enemmän ja enemmän sellainen fiilis, etten pysty mitenkään lunastamaan sitä paikkaa. 😀 Kaikki olivat aivan törkeän hyviä ja porukka nauroi vedet silmissä jatkuvalla syötöllä.

Olin ennen keikkaa tuttuun tapaani täysin sekoilutilassa ja pelkäsin, ettei energia riitä lavalle asti, kun koko ajan takahuoneessa piti pöljäillä ja vedellä Michael Jackson -muuveja yms. Lavalle päästyäni kuitenkin päätin, että nyt lähtee! Ja lähtihän se! Tosi mukava oli keikan jälkeen huomata, miten moni tuli kiittämään esityksestä ja antoi sellaisen kuvan, että HL paikka tuli kuitenkin lunastettua. Ja parasta oli se, että kaikki esiintyjät vetivät komeat setit ja itse pystyin vielä antamaan illalle sellaisen päätöksen, minkä se ansaitsi. Noin kovassa seurassa sitä voi pitää jo saavutuksena!

Illasta otettiin mielestäni myös kuvia kunnollisella kameralla, joten toivonmukaan “Media” -osastoon on tulossa lisäyksiä lähipäivinä.

Tää viikko treenataan ankarasti lauantain fudismatsia varten ja kaikki huipentuu omaan debyyttikeikkaani Helsinki Comedy Festivaleilla! Alla olevista linkeistä saat lisätietoa fudismatsista ja HCF:stä! Tulkaa kaikki siis ensin lauantaina päivällä Bollikselle tekeen hyvää, sekä seuraamaan huippujalkapalloa ja illalla sitten nauramaan stressit ulos systeemistä!

http://helsinkicomedy.com/

Apollo vs HCF-koomikot Hyväntekeväisyysottelu

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>