Koomikkohommia

Monien mielestä koomikon arki on yhtä juhlaa ja luksusta, kun ympärillä pyörii toinen toistaan hehkeämpiä mirkkuja ja sponsorit maksavat elämisen. Näin ei kuitenkaan ole. Alla kuva siitä, millaista koomikon arki rankimmillaan on:

velu2

 

Tässä olen kesäasunnollani kirjoittamassa uutta materiaalia, joka epäonnistuu vielä useita kertoja yleisön edessä, eikä välttämättä ikinä päädy A-materiaaliin. Vain hovimestarini tekemä, karpaloilla ja rosmariinilla maustettu, Gin&Tonic, pitää ajatukseni kasassa, enkä vaivu synkkyyteen. Kirjoittamisen haaste on se, ettei ikinä voi tietää, ovatko asiat, joita sinä pidät hauskana, muiden ihmisten mielestä hauskoja. Joskus heitämme kokkini kanssa kilpaa kaskuja lentokoneruoasta ja silloin tällöin siivoojani yhtyy hauskanpitoomme, jahdaten ja kutitellen meitä pölyhuiskallaan. Tämä saa yleensä puutarhurini hörähtämään. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että homma toimisi yhtälailla lavalla. Jokainen keikka on koomikolle tilanne. Melko syvällistä, eikö?

(Juttuun lisätty fiktiivisiä henkilöitä sekä lokaatioita)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>